Приятели

@kipariska21

BG|Сваляне и инсталиран не играта -НОВО

изтегляне и инсталация на aиграта

(Click here for the English version)

 * За максимално добра достъпност и скорост на сваляне в момента файловете се хостват на сървърите на Гугъл, за да ги свалите е необходимо да сте логнати с вашият Гугъл акаунт.  Изберете вашият клиент от съответното хранилище в зависимост от това на какъв език желаете да бъде клиента.Пълният клиент съдържа цялата игра, след като го свалите и инсталирате е необходимо да свалите и текущото обновление (ако има такова), което съдържа последните корекции и промени по играта. По-желание на потребителите е създаден алтернативен източник от който може да свалите играта - Mega.nz

 

изтегляне на пълен клиент

Текуща версия 1.015.01

   

Свали пълна версия на играта на Български Език   

Важно: За правилна работа на играта е необходимо да инсталирате игровият клиент в главната директория на някоя от следните дялове на вашият диск: C:\PVO  , D:\PVO или E:\PVO.

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФАЙЛОВЕ  

 

ИНСТАЛИРАНЕ НА КЛИЕНТА

Инсталиране на играта

  След като свалите пълният клиент и го стартирате може да изберете директорията в която да се инсталира играта.Препоръчително е да използвате стандартните настройки и да инсталирате клиента в папка 'PVO' на основният дял 'C'  ('C:\PVO') .След приключването на инсталацията, ще ви бъде създаден пряк път на работният плот ,чрез който може да стартирате играта (Ако не сте използвали стандартните настройки при инсталиране ,за да работи прекият път е необходимо да го коригирате). Алтернативният вариант за стартиране е чрез файлът PVO_START.exe от папката на играта (PVO).

Внимание: За да се логнете в играта е необходимо да създадете ПВО Акаунт.Може да го направите от главното меню >  Създай игрови (ПВО) акаунт

 

 Инсталация на обновление на играта

След инсталирането на основният клиент е необходимо да инсталирате 'Текущото обновление' (ако има такова)  За целта трябва да го свалите от едно от трите хранилища и да го разархивирате в папката на играта (стандартно C:\PVO) като заместите старите файлове. Преди да инсталирате обновлението се уверете първо, че играта не е стартирана.

  За правилната работа на игровият клиент е необходимо да имате инсталиран 'DirectX 9C'.Може да го инсталирате като стартирате файла 'Directx_9C_Silent.exe'.Инсталацията може да отнеме до няколко минути.Не изисква някакви настройки от ваша страна.При стартирането ще се появи малък прозорец, след като той изчезне инсталацията ви е приключила.

 

ЧЕСТО СРЕЩАНИ ПРОБЛЕМИ

Проблем с влизането в играта - Грешно потребителско име / Парола

 

Проблем с влизането в играта

Често потребителите бъркат и пробват да се логнат в играта като използват потребителското име и парола, което са регистрирали за достъп до в сайта. За по-високо ниво на сигурност, за да влезнете в играта е необходимо да създадете потребителско име и парола които се използват само и единствено за влизане в играта. За да създадете игрови е акаунт е необходимо да изберете от менюто > Създай игрови (ПВО) акаунт . Ако желаете акаунта да ви е по-добре защитен е желателно (но не е задължително) да използвате различно потребителско име, парола  и имейл адрес от тези които използвате за влизане в сайта на играта.

 

Проблем с  правилното изобразяване на текстовете  на кирилица в играта.

  Ако имате проблеми с правилното изобразяване на текстовете на кирилица в играта, е необходимо да настроите вашите регионалните и езикови настройки на операционната система на 'България' Тази опция се намира в контролния панел на вашата ОС (Control Panel -> Region and Language -> Administrative -> бутон "Change System Locale" -> изберете "Bulgarian" от списъка) съответно ако менюто ви е на Български (Контролен панел->Регионални настройки ->Административни -> бутон "Промяна на езиковата променлива на системата..."-> избирате "България").

* Местоположението на и найменованието на бутоните може да са различават за отделните ОС

Настройка на Windows 7

Контролен панел

Регионални настройки

Изберете от менюто 'България'

Рестартирайте компютъра за да завършите промяната

Настройка на ОС Windows 10

Настройка на регионални настройки - Windows 10

 

Проблеми с правилната работа на клиента - конфликт с антивирусният софтуер

  Тъй като игровият клиент е защитен срещу злонамерени манипулации, някой антивирусни програми може да ви го репортнат като вирус и да го изтрият.За целта е необходимо да добавите папката на играта или защитените файлове в 'Изключения' на вашата антивирусна програма.Защитените файлове са: PVO_START.exe, PVO_Client.exe и GFXFileManager.dll
Ако играта не тръгва коректно и имате съмнения ,че антивирусният ви софтуер ги е изтрил, трябва да ги възстановите.

Системни изисквания на Пътят на Воина Онлайн

Тъй като играта е базирана на DirectX 9, би трябвало да върви прилично на всяка машина произведена след 2008 година.

       Минимални системни изисквания:

  • Операционна система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 (с инсталиран DirectX 9C)
  • Процесор:Intel Core 2 Duo /AMD Athlon II
  • Системна памет: 2 ГБ 
  • Видеокарта: GeForce FX 6600 или ATI 1950
  • Свободно дисково пространство: 4.5 Гб
  • Интернет връзка


За повече информация посетете сайта на играта: http://warriorsway.eu , потърсете във фейсбук @warriorswayonline или чрез официалният ни Дискорд чат канал: https://discord.me/wwo

 

Пътят на Воина Онлайн (ПВО) - Безплатна Онлайн Игра (MMORPG)
© 2015 - 2024 Hextoza LTD. Всички права запазени
Всички други търговски марки и търговски наименования принадлежат на съответните им собственици.

Вход
Потребител

ПаролаНе сте член?
Натисни тук за да се регистрираш.

Регистрация на нов акаунт

Register new website accountЗабравена парола?
Поискайте си нова от тук.
Change Language

(WIP) Selected:

English language Български
Contact us

Официален Доскорд Чат Канал/ Official Discord Channel
Server Information
п»ї

Online Players:  3 / 600

Server Time:  11:58 (UTC/GMT +2)


Пътят на Воина Онлайн (ПВО) - Безплатна Онлайн Игра (MMORPG)
© 2016 - 2024 Hextoza LTD. Всички права запазени
Всички други търговски марки и търговски наименования принадлежат на съответните им собственици.